FTP-сервер

Для передачі макетів рекомендуємо використовувати наш FTP-сервер.

Адреса FTP-сервера [178.20.153.37].
Логін і пароль для входу на FTP-сервер уточнюйте у менеджерів.

Просимо дотримуватися деяких простих правил при його використанні:

  • По можливості використовуйте просунутий FTP-клієнт, що підтримує докачку (наприклад, Cute FTP) - це заощадить ваш час у разі обриву зв'язку.

  • Працюючи в своєму каталозі, створюйте в ньому внутрішні підкаталоги з іменами у вигляді поточної дати - це дозволить нам і вам легко орієнтуватися в потоці робіт. Після закачування роботи на FTP надішліть по електронній пошті інформацію про закінчення закачування.

  • Імена файлів і каталогів не повинні містити букв , пропусків ... - Тільки латинські символи (рядкові / прописні), цифри, _ (підкреслення), - (дефіс),. (Точка)

  • Імена файлів повинні бути максимально інформативні та містити основну інформацію про роботу прямо в імені. Повна інформація про замовлення, яка при особистому відвідуванні заповнюється на паперовому бланку замовлення, повинна міститися в окремому текстовому файлі, в якому напроти імені кожного файлу з макетом повинна повідомлятися інформація (бажано у вигляді таблиці) про:

- Назву виробу,
- Тираж,
- Кольоровість друку,
- Тип папері,
- Необхідність пробного примірника,
- Післядрукарську обробку,
- Бажаний термін готовності,
- Порядок оплати.

Цей файл необхідно викласти на FTP в тому ж підкаталозі, де лежать описані в ньому роботи. Даний файл згодом буде доказом, якщо отриманавами продукція матиме не той вигляд, який ви хотіли.